Over Ity

Kloppend hart

Mijn hart begon sneller te kloppen toen ik dacht aan tekst in combinatie met beeld en geluid. Want na jarenlang alleen teksten schrijven, kwamen mijn audiovisuele roots weer bovendrijven. En meteen borrelde mijn droom van lang geleden weer omhoog. De reden dat ik ooit audiovisuele journalistiek ben gaan studeren is omdat ik de wereld wilde redden. Jup, ik ben er ook zo één. En dat is maar goed ook, want die wereld is nog niet gered. 

Hoop

Het woord hoop bleef maar door mijn hoofd zoemen. En toen dacht ik: check, we gaan het doen, we gaan hoop brengen. Want waar je ook bent, wat je ook doet, er gloort altijd ergens hoop. Laten we ons daarop focussen. Laten we verhalen van hoop delen en daarmee anderen inspireren.

Mijn missie is hoop brengen en als ik daar een visie aan koppel, dan is dat hoop wereldwijd. 


En nu jij

Waarmee maak jij een verschil met jouw bedrijf, gemeente, stichting of scholengemeenschap? Laten wij alvast een contentsprint trekken, waarbij we jouw verhaal terugbrengen tot de essentie en hoop uitvergroten. Jij blij, ik blij en de wereld een stukkie mooier. Ik zeg: doen! 

Hoop crosst media stopt

'Na Ity Schrijft was Hoop crosst media een fantastisch avontuur, waar nu een einde aan komt. Dank voor het vertrouwen en jullie mooie verhalen. Ik start ergens anders aan een nieuwe uitdaging en daar heb ik enorm veel zin in.

Vergeet niet om elkaar verhalen vol hoop te blijven vertellen, daar worden we allemaal beter van.'